I dagens samhälle hör det nästan till vardagen att man tränar för en eller kanske flera tränare med sin häst. Det är ju jätte viktigt då att man har ett bra upplägg och att personkemin funkar. 
 
Just personkemin med en tränare är ju så hääääär viktig. Funkar man inte alls tillsammans, får inte något att funka och utvecklingen står stilla är det ju super viktigt att någon kan inse det och kanske byta metod eller tränare. 
 
Hur många elever och tränare finns det liksom inte? Och att försöka härda ut och försöka få något att funka är ju inte värt någonstans, man vill ju bli så bra som man bara kan?!
 
Jag tycker det är viktigt att träna för en och samma tränare så att man kan lägga upp en plan och ett lite långsiktigare arbete och sätta upp mål osv. Men även att kanske använda sig av någon mer tränare och kanske lite olika tränare då och då, just för att alla ser olika lösningar och har även olika synpunkter som ens vanliga tränare kanske inte nämner. 
 
En tränare kanske fokuserar på din sits och din hand, när det i själva verket är dina skänklar som är grundproblemet på din snea sits och ostadiga händer.. alla är ju lärda på olika sätt och har olika lösningar på olika problem, och att ta med sig lite visdom av varje tränare kan ju bara gynna dig! 
 
Jag säger ja till stabilitet och variation!! 
 
 Kram 
 

Kommentera

Publiceras ej