Jag tycker att det är super viktigt med kvalité i vardags träningen och i vardagen över huvudtaget. Blir det ingen bra träning i vardagen kan man ju inte prestera bättre på tävling?! 
 
Har man inte bra möjligheter till att få ut det bästa av arbetet man gör i vardagen kan man nästintill lika gärna skita i att göra det. Det blir ju oftast inte bättre av det.
 
Exempel! 

Laban står nu i ett gammalt kreaturstall ombyggt till häststall, just det här är inte alls optimalt då det är dåligt med resurser för just kvalité i vardagen. 
 
För att kunna hålla igång min häst och för att kunna utbilda och träna honom på bästa sätt måste man ha en bra, stor ridbana med bra underlag. Helst ridhus till dagar med sämre väder... det är ju viktigast att vardagsträningen blir av kvalité än dom gångerna man åker iväg och tränar. För det är jobbet i vardagen som avspeglar sig på tävlingen! 
 
 
Laban från dagens pass i ökad trav!
 
 
Jag tycker även att själva stallarbetet i sig ska vara lätt jobbat och att man  inte ska behöva lägga ner massor av extra energi på att utföra det. Det ska vara roligt att åka till stallet! 
 
Kram sandra 
 

Kommentera

Publiceras ej